Palce Lizać polecają:

Jesienne zupy

Porządny talerz zupy może zastąpić cały obiad. Szczególnie jeśli jest z dodatkiem sycącej fasoli, soczewicy czy grochu - jak niektóre z proponowanych dziś zup. więcej »

Gulasze

Idealnym mięsem na gulasz jest wołowina, najlepiej "młoda". Kupując ją, zwracajcie uwagę na kolor tłuszczu - jasny, prawie biały, świadczy o tym, że mięso pochodzi z młodej sztuki. Świetne gulasze wychodzą również z jagnięciny. więcej »

Dania z orzechami

Są bogate w witaminy, zdrowe tłuszcze i minerały. Ale niestety, też bardzo kaloryczne. Wystarczy jeść ich kilka dziennie. Sam wybierz, kiedy: na śniadanie, jako przekąskę, składnik obiadu czy deser? więcej »

Dania jednogarnkowe

Pyszne, sycące, rozgrzewające. Idealne!

Napisz do nas!

palcelizac@agora.pl