Pieczemy biszkopty

13.07.2017 12:15
Biszkopt z budyniem i galaretką

Biszkopt z budyniem i galaretką (Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Gazeta)

Biszkopt jest jednym z łatwiejszych ciast i właściwie zawsze się udaje. Kolejność dodawania składników do ubitych białek właściwie nie ma znaczenia. A niewykorzystane kawałki upieczonego biszkoptu można wysuszyć i użyć do tiramisu.
Komentarze (4)
Pieczemy biszkopty
Zaloguj się
  • jag_2002

    Oceniono 25 razy 9

    na proszku do pieczenia to nie jest biszkopt, tylko marny "prawie jak biszkopt"

  • jag_2002

    Oceniono 27 razy 7

    prawdziwy biszkopt jest bez proszku do pieczenia, na samych jajkach, cukrze i mące
    z proszkiem do pieczenia ciasto nie ma prawa nie wyjść

  • jogar

    Oceniono 15 razy 5

    Proszek do pieczenia do biszkoptu?

  • slodkoscipatryka

    0

    ja też nie używam proszku do pieczenia, ale za to używam mąki luksusowej szymanowskiej z Polskich Młynów i wychodzi bosko :D

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX