Palce Lizać, nr 99, 27. listopada

Bez glutenu

Zapraszamy na dania bezglutenowe, czyli potrawy przygotowane bez dodatku np. mąki pszennej, żytniej albo jęczmiennej. Polecamy m.in. makaron z dynią, orzechowy chlebek lub ciasteczka pomarańczowo-migdałowe. Zobacz, że twoje menu bez glutenu wcale nie musi być ograniczone!

W szkole gotowania dojrzewający piernik. To jedno z niewielu świątecznych dań , które możesz przygotować z wyprzedzeniem. Zacznij już teraz.

Zuza Wiciejowska z dziećmi gościła na warsztatach kulinarnych dla dzieci zorganizowanych przez hotel Hyatt Regency Warsaw z okazji akcji "For Kids by Kids", dzięki której mali goście współtworzyli restauracyjne menu dla najmłodszych.

Ponadto, trzy sposoby na makaron z wieprzowiną, czyli szybki obiad dla całej rodziny.

Za tydzień urodzinowe wydanie Palce Lizać, zapraszamy do udziału w konkursie!

Copyright © Agora SA