Gorgonzola

12.10.2016 08:20
Gruszki nadziewane gorgonzolą

Gruszki nadziewane gorgonzolą Fot. MARCIN URBAN

Kremowy i jednocześnie ostry w smaku ser pleśniowy z Lombardii, północnego regionu Włoch, smakuje wyśmienicie z gruszkami i orzechami. Dziś w wersji na ciepło
Komentarze (4)
Gorgonzola
Zaloguj się
  • ardzuna

    Oceniono 2 razy 2

    Sałatka z kopru włoskiego - pyszna.

  • dr_nauk

    Oceniono 5 razy 1

    "Dodaj wtedy pokruszoną gorgonzolę"
    Konia z rzedem temu, kto potrafi porzadna zole pokruszyc. Rownie dobrze mozna probowac pokruszyc np. budyn. No chyba, ze chodzi o wersje tzw. pikantna (twardsza i ostrzejsza od popularniejszej dolce) ale jesli tak to wypadaloby o tym wspomniec bo w Polsce chyba o nia nie jest latwo.

  • tuli5

    Oceniono 6 razy 0

    co to jest "biały kremowy serek"?

  • Gość: Mario

    Oceniono 13 razy -13

    Próbowałem, smakowało obrzydliwie:)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX