Zupy łatwe i sycące

Zuzanna Wiciejowska, Paulina Kałka
10.08.2015 08:10
A A A
Zupa krem z zielonego groszku

Zupa krem z zielonego groszku (Fot. Sławomir Smolarek)

Od najprostszej - bulionu, podstawy większości zup, po te trochę bardziej pracochłonne, jak np. barszcz czerwony. Od lekkostrawnych i dietetycznych, po te bardziej zawiesiste, sycące. Wydawałoby się, że przygotowywanie zup ciągnie się w nieskończoność - nic bardziej mylnego! Może trwać tyle, ile czekanie na zamówienie z dostawą do domu...
Zobacz zdjęcia (13)
Komentarze (1)
Zaloguj się
  • dorotabezkota

    0

    Zamiast bulionu w sztucznych kostkach rosołowych warto samodzielnie ugotować bulion lub sięgnąć po bulion w szklanej butelce od Krakusa. Wtedy wiadomo, że obiad jest zdrowy, bez glutaminianu, polepszaczy, uzdatniaczy i innej chemii.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX