Dania jednogarnkowe

Aneta Kosiba
25.09.2015 14:05
A A A
Kurczak korzenny

Kurczak korzenny (Fot. MARCIN URBAN)

Gulasz, zapiekanka, risotto, duszone warzywa czy frittata. Proste, sycące potrawy, które nie wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Składniki kroimy, podsmażamy, ucieramy, a na koniec wszystkie lądują w jednym garnku
Zobacz zdjęcia (9)
Komentarze (12)
Zaloguj się
  • Gość: madziula987

    Oceniono 67 razy 65

    Ktoś chyba nie ogarnia idei dań JEDNOGARNKOWYCH bo w pierwszym przepisie potrzeba nam patelni, garnka i formy do zapiekania... może i występuje tu tylko jeden garnek, no ale przecież nie o to chodzi :)

  • kazik.b

    Oceniono 35 razy 31

    Proste ? hmm , no nie dla mnie , i od groma roboty. Już po po obejrzeniu pierwszego mam dość.

  • jendker83

    Oceniono 16 razy 10

    Pierwszy przepis i już ciekawostka: umyj cebulę. UMYĆ CEBULĘ?!?!

  • bloxyx

    Oceniono 8 razy 6

    chodne dni ? z Laponii wróciliście ? nadal jest ciepło !

  • tekameka

    Oceniono 25 razy 3

    ta "Frittata" ma wygląd robaków szalejących w kupie g....

  • swistak336

    Oceniono 2 razy 2

    Miały być tu dania JEDNOGARNKOWE! Je-dno-garn-ko-we! A tu garnek duży, garnek mały, patelnia i do tego forma blaszana! Ktoś nie ogarnia idei eintopfów!

  • gr_ub_y

    Oceniono 2 razy 2

    Masa roboty, tony garów, mało jedzenia.

  • orletafc

    Oceniono 2 razy 2

    Polecam np. CIOPPINO pyszne, mozna zrobic w 30-40min. Przewaznie jak robie to na 8osob jeden wielki gar. jedyne ekstra co trzeba to deske do krojenia I nozna. Nie wiem tylko ile ryby, lub inne owoce moza w Polsce kosztuja. Ale jest to wspaniala potrawa. Do tego 2-3butelki wina domowego.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX