Faszerowane warzywa

12.07.2017 12:19
Bakłażan faszerowany

Bakłażan faszerowany Fot. MARCIN URBAN

Nasze ulubione cukinie, pomidory, bakłażany i papryki - w sezonie to najlepsza propozycja na szybki obiad lub ciepłą kolację. Tym razem proponujemy farsz w wersji bezmięsnej
Komentarze (3)
Faszerowane warzywa
Zaloguj się
  • railly

    Oceniono 2 razy 0

    Rzeczywiście, "szybka kolacja" - pieczenie 60 minut....

  • zewszad_i_znikad

    Oceniono 2 razy 0

    No tym razem bardzo ciekawe przepisy... Choć wielką miłośniczką warzyw faszerowanych nigdy nie byłam, bo to niewygodne w jedzeniu - trudno jeść tak, żeby albo nie nabrać na widelec samego nadzienia, albo nie ukroić kawałka warzywa, z którego nadzienie spada. Innymi słowy, trudno jeść całe warzywo i farsz "równomiernie".

  • roso102

    Oceniono 4 razy -4

    Faszerowane chemią!!!

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX