Lekki obiad na weekend

Małgorzata Marchewka, Maria Szkop, archiwum
21.04.2017 12:15
A A A
Sandacz z rukolą

Sandacz z rukolą (Fot. Jarosław Madejski)

Ciepłe swetry wędrują na dno szafy. Zapominamy o szaroburej aurze i trzaskającym mrozie. Witamy najpiękniejszą porę roku. A wraz z nią zmieniamy menu. I tak, na pierwszy wiosenny weekend proponujemy lekki, ale wykwintny obiad. Smażony sandacz na sałatce z rukolą i białą rzodkwią idealnie się w tej roli sprawdzi
Zobacz zdjęcia (6)
Komentarze (2)
Zaloguj się
  • Gość: -/-

    Oceniono 39 razy 9

    Chujnia, a nie jedzenie. Wyglazurujcie sobie mózgi.

  • kkuurraa kkuurraa

    Oceniono 7 razy -3

    Jak będę chciał mieć sraczkę to sobie tabletki przeczyszczające kupie a nie bawił się w przyrządzanie tego srakopędnego żarcia.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX