Dania z potężną porcją witamin

Agnieszka Kręglicka, archiwum
21.04.2017 08:18
A A A
Fasolka szparagowa imbirowo-pomarańczowa

Fasolka szparagowa imbirowo-pomarańczowa (Fot. Paweł Kiszkiel / AG)

  • Leczo z jajkiem
  • Fasolka szparagowa imbirowo-pomarańczowa
  • Owoce pod kruszonką
Świeżych jarzyn i owoców jeszcze nie ma, nowalijki zaś lepiej omijać szerokim łukiem. Co jeść o tej porze roku, aby dostarczyć sobie witamin? Nadal najlepiej korzystać z mrożonych w sezonie warzyw i owoców. Zachowują niemal wszystkie wartości odżywcze i skutecznie urozmaicają wczesnowiosenny jadłospis.
Zobacz zdjęcia (4)
Komentarze (1)
Zaloguj się
  • Gość: Vasia

    0

    To jakaś paranoja...Te składniki to też "chemia",więc gdzier tu logika?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX