Błyskawiczne przekąski z ciasta francuskiego

Dorota Biały, archiwum
02.01.2017 10:18
A A A
Paszteciki

Paszteciki (Fot. Łukasz Zandecki)

  • Ciasto francuskie z morelami
  • Diablotki
  • Paszteciki
  • Tartaletki z pomidorami, boczkiem i kozim serem
Porcję mrożonego ciasta francuskiego warto mieć zawsze w lodówce. Przydaje się zwłaszcza w sytuacji, gdy niezapowiedziani goście dzwonią do drzwi.
Zobacz zdjęcia (5)
Komentarze (3)
Zaloguj się
  • Zygmunt Szymanski

    Oceniono 12 razy 8

    rozumiem komentarze..ale po jaka cholere reklamujecie swoje strony??a kogo to obchodzi??

  • kabja

    Oceniono 2 razy 0

    Błyskawiczne, hmmm...

  • joanna_can

    Oceniono 24 razy -10

    Rozumiem, ze male ilosci cyjanku nie zabijaja, nie rozumiem jednak jak mozna swiadomie dodawac trucizne do jedzenia?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX