Co podać na proszony obiad?

archiwum
17.03.2017 08:08
A A A
Grenadier w cytrynach i rozmarynie

Grenadier w cytrynach i rozmarynie (Fot. Marcin Kiełbiewski)

Czasem, zwłaszcza gdy przychodzą goście, warto przygotować bardziej wykwintne potrawy. Na szczęście nie zawsze są dużo bardziej pracochłonne niż te, które gotujemy na co dzień.
Zobacz zdjęcia (7)
Komentarze (9)
Zaloguj się
  • popis.pasozyty

    Oceniono 12 razy 10

    Część z tych komentarzy to po prostu chamska autoreklama robiona przez ćwoków

  • puszka-3

    Oceniono 29 razy 1

    Dania dla snobów i celebrytów którym choć w czasie jedzenia gęby się będą się wykrzywiały ,ale będą głośno się zachwycali smakiem i chwalili ,choć w głębi duszy woleliby zjeść coś bardziej zjadliwego i normalnego.

  • student_zebrak

    Oceniono 2 razy 0

    maslane Chardonnay sa teraz passe, to bylo modne w latach 90tych.
    A mokra welna to ewidentna wada wina. Poza tym, chardonnay sa przereklamowane.
    Prawdziwy mezczyzna je steka i popija shirazem z chlodnego klimatu. Nawet, gdy w domu nie ma nic do jedzenia.

  • student_zebrak

    0

    na to pytanie odpowiedzial Tuwim ze Slonimskim "w oparach absurdu"

  • ciotka_ltd

    Oceniono 12 razy 0

    Panie sommelier, a mnie zawsze uczono, ze gdy jakiekolwiek wino ma posmak masla, to nalezy je odzalowac i wyrzucic. O winie o smaku i zapachu moikrej welny nie syszalam. Smacznego!

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX