Risotto na 3 sposoby

28.12.2016 11:55
Risotto z gorgonzolą i selerem naciowym

Risotto z gorgonzolą i selerem naciowym SŁAWOMIR SMOLAREK

Aksamitna konsystencja tej potrawy urzeka nawet najbardziej wybredne podniebienia. Przygotowanie jej nie zabiera wbrew pozorom dużo czasu. Nie wahajmy się zatem zbyt długo i biegnijmy do sklepu po ryż arborio. Bez niego bowiem o risotcie nie może być mowy.
Komentarze (2)
Risotto na 3 sposoby
Zaloguj się
  • t_78

    Oceniono 4 razy 2

    Czy w tym kraju istnieje przepis na coś smacznego bez smażenia...?!

  • zewszad_i_znikad

    Oceniono 10 razy 0

    Dlaczego z bulionem drobiowym? Oczywiście zawsze można zamienić na warzywny - do czego zachęcam - ale szkoda, że ciągle zakłada się mięsożerstwo wszystkich odbiorców...

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX