Wiwat cytrusy

Przepisy: szefowie kuchni z Fundacji Klubu Szefów Kuchni
11.01.2016 12:10
A A A

FOT. MICHAL MUTOR / AGENCJA GAZETA

Właśnie teraz są najwartościowsze, najsmaczniejsze i najtańsze. Na listę zakupów koniecznie wpiszcie - do wyboru, do koloru - cytryny, pomarańcze, limonki, grejpfruty, pomelo albo mandarynki.
Zobacz zdjęcia (11)
Komentarze (5)
Zaloguj się
  • maja2005

    Oceniono 39 razy 37

    Moja pani ze sklepiku na rogu zaproponowała mi ostatnio kupno Calazonu i Algazonu. W kuchni zalega mi stary zapas ciekłego azotu, z którym nie wiem co począć a tu takie fantastyczne przepisy.
    no proszę....

  • zewszad_i_znikad

    Oceniono 5 razy 3

    Za dużo mięcha i za dużo alkoholu - jedno i drugie w mojej kuchni nie bywa.
    Ale stopień wyrafinowania tych dań wręcz mnie zgorszył. Doprawdy, dla kogo są te przepisy? Przecież przeciętna osoba nawet takich przepisów nie zrozumie (też nie mam pojęcia, co to jest calazon), nie mówiąc już o wykonaniu.

  • tomasz.rze

    0

    "Algizoon. Napełnij nim strzykawkę i małymi kropelkami wkropl do wody wapiennej." A później kielnią i będzie tynk jak marzenie. Wysmakowana kulinarna... sztukateria.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX