Jak zrobić strudel jabłkowy?

Stylizacja i wykonanie: Maria Szkop; zdjęcia: Agata Jakubowska
04.09.2012 08:00
A A A
Strudel jabłkowy

Strudel jabłkowy (Fot. Agata Jakubowska / Agencja Gazeta)

Delikatne jabłka z rodzynkami, doprawione cynamonem i zawinięte w cieniutkie ciasto...po prostu pycha! Wyjęte z piekarnika można od razu podawać na stół. Oprószone cukrem pudrem albo z dodatkiem lodów waniliowych.
Zobacz zdjęcia (8)
Komentarze (5)
Zaloguj się
  • jogar

    Oceniono 2 razy 2

    Niestety mi ten strudel nie wyszedł- ciasto było twarde jak cholera.
    Po drugie- nienawidze tego klikania , zresztą widzę po komentarzach, że nie tylko ja.
    Takie strony omijam.

  • jorum

    Oceniono 2 razy 2

    Mnie tez szlag trafia na to dzlenie tekstów na strony. Przestałam takie czytać. Trudno.

  • hubert.sikora

    Oceniono 2 razy 2

    Nie no wszystko ładnie pięknie, ale nie przesadzacie z tym stronicowaniem ? Dwa zdanie na każdą stronę...

  • Gość: gosc

    Oceniono 1 raz 1

    ciasto na strudel trzeba wybijać o stolnicę, a potem rozciągać rękami na obrusie na grubość pergaminu

  • Gość: doraaa

    Oceniono 1 raz 1

    pycha :)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX