12 sposobów na rybę

Jarosław Walczyk, Andrzej Bałdyga
29.07.2016 13:15
A A A
Dorsz w cieście francuskim z sosem z kurek

Dorsz w cieście francuskim z sosem z kurek (Fot. Damian Kramski / Agencja Gazeta)

Zapiekane w musach, panierowane w sezamie, zawijane w lasagne i podawane na surowo. Sposób na rybę to nie tylko filet panierowany w jajku i bułce.
Zobacz zdjęcia (13)
Komentarze (5)
Zaloguj się
  • joankb

    Oceniono 3 razy 1

    Żeby 80g dorsza smażyć w połówce kostki masła to trzeba mieć nie po kolei w główeczce. Albo bardzo ostrą niedowagę.

  • elodanielo

    Oceniono 5 razy 1

    rewelacja! a do takiego wykwintnego dania to na deser pasuje sorbet z mango i mięty - ja go słodzę stewią Natusweet w płynie, bo chcę trochę schudnąć i jest pycha :)

  • 3alfa.alfa

    Oceniono 2 razy 0

    "80 g filetu z dorsza"

    "Upieczony filet pokrój w grube plastry"

    Jakoś sobie tego nie wyobrażam

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX