Zupa rybna krok po kroku

Wykonanie i stylizacja: Maria Szkop, zdjęcia: Agata Jakubowska
05.03.2013 12:00
A A A

Fot. Agata Jakubowska / Agencja Gazeta

Przyrządzisz ją z ryb słodkowodnych i morskich. Najważniejsze, żeby (podobnie jak rosół) gotowała się na bardzo małym ogniu. Wówczas będzie esencjonalna, klarowna, o delikatnym smaku.
Zobacz zdjęcia (9)
Komentarze (3)
Zaloguj się
  • somtam

    Oceniono 34 razy 20

    Pier**e !!!
    Klikanie dla kretyna. Porady typu "Ostrożnie wyjmij warzywa łyżką cedzakową i odłóż. Wywar przecedź".
    ZENUA dla Palce Lizac:((((( Pi

  • seahorse1

    Oceniono 11 razy 9

    Jakaś taka dietetyczna ta zupa, bez wyrazu. Moja rybna jest prawie jak węgierska: czerwona, i pikantna, gęsta od warzyw, z rybą różnych gatunków. Za każdym razem wychodzi trochę inna, bo składniki wrzucam "na oko". Ale na pewno nie wygląda jak popłuczyny po rosole :-P

  • imrahil83

    Oceniono 2 razy 2

    Co za klikanina. Do tego przepis jest jakby bez zakończenia - bez zdjęcia gotowego zaserwowanego dania. Czyżby autor zakładał, że mało kto dojedzie do samego końca?
    Gazeto, popracuj nad poziomem.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX