Szaszłyki z grilla

18.05.2017 08:15

Fot. Marcin Urban

Zaopatrz się w kolorowe warzywa, owoce, świeże ziół, przyprawy. I, oczywiście, w różne rodzaje mięsa, a potem z fantazją nadziewaj na szpadki, tworząc własne kompozycje.
Komentarze (2)
Szaszłyki z grilla
Zaloguj się
  • Oceniono 3 razy -1

    Super że na tych szaszłykach sa warzywa. Może wiecie jak grillować by nie chorować?
    www.jedzeniejakleczenie.blogspot.com/2014/04/chochla-w-raka-jak-grillowac-by-nie.html

  • zewszad_i_znikad

    Oceniono 5 razy -5

    Szaszłyki warzywne i owocowe mogą być po prostu zamiast mięcha. Naprawdę nie wszyscy je jedzą, więc niektórzy i tak z rady nie skorzystają i zaopatrzą się tylko w warzywa.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX