boczek
-
Makarony z konkretnymi sosami
28-10-2015 08:10A konkretne to znaczy pożywne i sycące - z kawałkiem boczku, kurczakiem, mielonym mięsem, tuńczykiem. Takie, które dodają energii w zimowe dni
-
Jak zrobić quiche lorraine?
27-11-2013 12:20Quiche Lorraine - przysmak księcia Lotaryngii Karola III. Pierwsza wzmianka o potrawie pochodzi z XVI wieku. Ale niech cię nie peszy jej książęcy rodowód. Tę wytrawną tartę łatwo przygotować i choć zajmuje to trochę czasu, to sukces jest gwarantowany
-
Poświąteczne rozmaitości
31-12-2012 11:30Z kawałka pieczonego indyka lub schabu, mięsa z rosołu, wędzonego boczku czy szynki przygotujesz pyszne i niedrogie dania
-
Zrazy zawijane
28-08-2012 12:00Wybierz dobrej jakości świeże mięso - to podstawa sukcesu. A potem wykaż się cierpliwością i spokojem, gdy będziesz mięso rozbijać tłuczkiem i później zwijać je z zawartością w ciasny rulon.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt