dobry pomysł
-
Zdrowa żurawina
25-02-2013 08:00Jest zbyt kwaśna, by jeść ją na surowo. Zdecydowanie lepiej smakuje przetworzona. Warto ją jeść, bo ma wiele cennych składników odżywczych, m.in. antyoksydanty. Można z niej robić kisiel, sos do mięsa, a także soki i syropy. Znakomite są także kandyzowane żurawiny, podobne do rodzynek.
-
Miły poranek
15-02-2013 08:00Coś na słodko i coś na słono. Mamy dla was dwie lekkie propozycje śniadaniowe. Proste przepisy dla wszystkich, którym przejadły się kanapki i jajecznice. Miło czasem zacząć dzień od śniadania trochę innego, prawda?
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt