gruszki
-
Soczyste gruszki na 4 sposoby
18-10-2017 12:03Konferencje, klapsy, lukasówki... od połowy sierpnia do końca października możemy cieszyć się świeżymi gruszkami. Używajmy ich do deserów, kompotów, a także marynujmy w occie. Można je również ususzyć i zachować do bożonarodzeniowego kompotu z suszu.
-
Owocowe przekąski
12-05-2014 12:20Zaskakujące połączenia smaków. W jednym kęsie może być jednocześnie i słodko, i pikantnie, a każdy następny tylko pobudza coraz większy apetyt.
-
Gruszkowe wariacje
26-11-2013 15:30Chłód późnej jesieni daje się we znaki. Zamiast zwykłych kompotów pijemy te z dodatkiem rozgrzewających przypraw. Jak choćby ten cudownie pachnący kompot gruszkowy...
-
Marynowane gruszki
16-08-2012 08:50Gruszki są doskonałe nie tylko na słodko! Idealnie smakują też w ostrej octowej wersji - jako dodatek do mięs.
-
Tarta z gruszkami i gorgonzolą
25-12-2010 10:05To przykład na harmonię smaków. Łagodna słodycz gruszki w połączeniu z wyrazistym, ostrym serem, a wszystko na delikatnym kruchym spodzie.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt