jagnięcina
-
Jagnięcina - szlachetny smak
23-08-2016 12:19Kiedyś zajmowała znaczące miejsce w kuchni polskiej, w czasach PRL-u zapomniana, dziś dzięki renesansowi kuchni regionalnej wraca na nasze stoły.
-
Kuchnia Australii
16-08-2012 08:34Bogactwo składników, eksplozja smaków i aromatów oraz połączenie wpływów anglosaskich i śródziemnomorskich z dalekowschodnimi i lokalnymi to kwintesencja kuchni australijskiej. Koniecznie dodajcie do tego wspólne spędzenie czasu na świeżym powietrzu, z przyjaciółmi, przy zastawionym stole!
-
Futbol od kuchni
05-06-2012 08:00W 1998 roku szef kuchni hotelu Sobieski, kibic Legii Warszawa i wielbiciel ligi angielskiej otrzymał propozycję gotowania dla reprezentacji Polski w piłce nożnej. Przez siedem lat Robert Sowa podróżował po świecie, dbając o żołądki zawodników
-
Comber z połonin
05-10-2011 08:00W Polsce najlepsza jagnięcina pochodzi z Podhala i Bieszczad - tam właśnie hoduje się najwięcej owiec. Ale przy jagnięcinie z Nowej Zelandii - niestety - nie ma szans
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt