krzysztof wojtal
-
Stolica od kuchni
28-02-2018 12:10Gdy zamówisz w restauracji befsztyk tatarski, na pewno będzie podany - oprócz cebuli i korniszonów - z sardynkami i surowym żółtkiem. Flaki dostaniesz zawsze z pulpetami. Na deser po prostu nie wypada ci wybrać nic innego niż legendarną wuzetkę. Przepisy kuchni warszawskiej prezentują Krzysztof Wojtal i Jerzy Pasikowski.
-
Kuchnia Kresów Zachodnich
09-11-2017 12:20To prawdziwa mieszanka smaków. Nie tylko typowo polskich, ale też sąsiednich krajów Europy Środkowej. Jej bogactwo i różnorodność wynikają z rozległości terenów pogranicznych. Kresy Zachodnie to jednocześnie m.in. Pomorze, część Wielkopolski, Warmii, Dolnego i Górnego Śląska.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt