lazania
-
Ser na obiad
07-11-2017 08:19Zarówno swojski twaróg, jak i włoskie mozzarella, ricotta, mascarpone czy grecka feta sprawdzają się w wielu różnych potrawach obiadowych. Można użyć ich do zagęszczenia sosów, przygotować nadzienia do mięsa lub do potraw wegetariańskich.
-
Lazania
27-04-2017 12:10Jej przygotowanie zabiera sporo czasu i wymaga nieco wprawy. Warto jednak wziąć tego byka za rogi! Bo domowa lazania smakuje wyśmienicie.
-
Mięsna lazania
03-12-2013 12:10Obok pizzy i pasty jest jednym z najpopularniejszych włoskich dań. To nic innego jak duże płaty ugotowanego makaronu układane na przemian z warstwami sosu mięsnego i serowego. Można powiedzieć: ilu kucharzy, tyle warstw lazanii - końcowy efekt zależy już tylko od naszych upodobań kulinarnych.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt