małgorzata minta
-
Lokalnie i smacznie
09-01-2013 08:00Czy zastanawiałaś się, jak daleko jechało do ciebie jabłko, które właśnie kupiłeś w warzywniaku za rogiem? Zmniejsz dystans do jedzenia - kupuj i jedz lokalnie
-
Co Angielka gotuje w Paryżu
17-12-2012 08:00Choć jest Brytyjką, dwie pierwsze książki kucharskie napisała... po francusku. A w swoim malutkim mieszkanku w XIX dzielnicy prowadziła restaurację na jeden stolik. O odkrywaniu francuskich smaków rozmawiamy z Rachel Khoo
-
Herbata z bąbelkami
03-07-2012 12:00Tęczowe kolory, żelkowe kulki, kostki z galaretki, zaskakujące smaki - bubble tea w niczym nie przypomina herbaty, jaką zazwyczaj pijemy
-
Zapach ciasta
21-06-2012 14:00W domu piekę tradycyjnie. Lubię stawiać na stole ciepłe, parujące ciasto, by w domu unosił się jego zapach. W cukierni przygotowujemy bardziej nowoczesne i wyrafinowane kompozycje. Używamy na przykład specjalnych perfum, dzięki którym doświadczenie smaku staje się pełniejsze. Z Ericem Lanlardem rozmawiała Małgorzata Minta
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt