maria szkop
-
Wielkanocna babka drożdżowa
29-03-2012 08:00Tradycyjnie piecze się ją na święta, ale jest pyszna o każdej porze roku. Niektórym najlepiej smakuje kilka dni po upieczeniu, ale zwykle znika już pierwszego dnia
-
Gomółka twarogowo-chrzanowa
26-03-2012 08:00Podawana na karmelizowanym buraku ćwikłowym. To jeden z nagrodzonych przepisów projektu "Tradycyjne Produkty - Nowoczesna Kuchnia Polska"
-
Panforte
08-12-2011 09:00To toskańskie ciasto bożonarodzeniowe idealnie sprawdzi się też podczas naszych polskich świąt. Jest chrupiące, pełne bakalii i bardzo sycące. W przewiewnym opakowaniu można przechowywać ja nawet kilka tygodni.
-
Wielkanocna pascha waniliowa
13-04-2011 11:43Paschę wielkanocną można przyrządzać na wiele sposobów, najczęściej z dobrego tłustego twarogu, masła, kremowej śmietany, żółtek i mnóstwa bakalii.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory
-
Przepisy
-
Autorzy przepisów
-
Autorzy przepisów
-
Kontakt