Prawidłowa odpowiedź na nasze pytanie: Robert Sowa gotował dla polskiej reprezentacji w piłce nożnej. A jakie przepisy nagrodziliśmy, sprawdźcie poniżej.
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Zwycięzcom gratulujemy (otrzymaliście już potwierdzenia mailem). Ważne! Wielu ciekawych propozycji przepisów niestety nie mogliśmy nagrodzić - zgodnie z regulaminem warunkiem udziału w konkursie było podanie Waszych danych teleadresowych, na które potem możemy wysłać nagrody. Zgłoszenia bez imienia, nazwiska i adresu musieliśmy odrzucić. Zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach - a te już wkrótce.
Marzena Gad z Promnika (świętokrzyski biały barszcz z drzazgami)
Ilona Mietelska ze Starego Kocina (mazurskie plince z pomoćką)
Maria Płocica z Zarzecza (podkarpackie gryczanki)
Kinga Łaciak z Michałowic (maczanka krakowska)
Monika Wosińska z Warszawy (podhalańskie placki ziemniaczane z czosnkową bryndzą i żurawiną)
Mateusz Rosadziński z Poznania (mazursko-warmińskie dzyndzałki z hreczką i skrzeczkami)
Iwona Kinga Matrac z Jaworzna (kołocz śląski)
Joanna Jutrzenka-Jesion z Chodzieży (ruchanki kociewskie)
Ewelina Macudzińska z Dobrej (wielkopolskie bułki na parze)
Maciej Pęksa z Ostrowi Mazowieckiej (kugiel z wieprzowymi żeberkami)