garść szpinaku
garść roszponki
2 liście sałaty rzymskiej
jabłko
kiwi
szklanka soku jabłkowego
sok z połowy cytryny
Szpinak, roszponkę i sałatę myjemy, jabłko i kiwi obieramy, z kiwi wycinamy twarde części, z jabłka gniazdo nasienne, kroimy w cząstki. Wkładamy do blendera, zalewamy sokiem jabłkowym, dodajemy sok z cytryny. Miksujemy.
![]() |
![]() |
![]() |
Ariete Drink'NGo 563 | KENWOOD BLP402WH | Soda+ Blender barowy 2 litr... |
Porównaj ceny > | Sprawdź ceny > | Sprawdź ceny > |
1 kubek świeżego szpinaku
2 dojrzałe gruszki
1/2 banana
1/2 szklanki mleka migdałowego
Szpinak dokładnie płuczemy pod bieżącą wodą. Gruszki obieramy, wycinamy gniazda nasienne i kroimy w ćwiartki. Banana obieramy, kroimy w plasterki. Wszystkie składniki wkładamy do blendera i zalewamy mlekiem migdałowym. Miksujemy i przelewamy do szklanek.
![]() |
![]() |
![]() |
ADLER AD 4063 | Mesko MS 4065 | CAMRY CR 4050 |
Porównaj ceny > | Sprawdź ceny > | Sprawdź ceny > |
ogórek
2 dojrzałe kiwi
pół awokado
łyżeczka startego świeżego imbiru
łyżeczka otrąb owsianych
łyżka syropu z agawy lub miodu
Obieramy ogórka, kiwi, awokado. Kroimy je w kostkę i miksujemy z tartym imbirem i otrębami. Doprawiamy do smaku syropem z agawy lub miodem.
![]() |
![]() |
![]() |
Manta HBL931 | Bosch MSM67170 | Guzzini 29890011 |
Porównaj ceny > | Porównaj ceny > | Sprawdź ceny > |
3 kiwi
2 garście jarmużu
szklanka soku jabłkowego przecierowego
Kiwi obieramy, kroimy w ćwiartki, wrzucamy do miksera, dodajemy obrane, umyte i pozbawione twardych łodyg liście jarmużu, wlewamy sok jabłkowy. Miksujemy na dużych obrotach około 3-5 minut. Podajemy od razu.
![]() |
![]() |
![]() |
Koziol Szklanka Crystal 357... | Libbey Szklanka Chicago wys... | Szklanka wysoka 400ml SAN M... |
Sprawdź ceny > | Sprawdź ceny > | Sprawdź ceny > |